För anställda

Här nedan hittar du länkar till sidor med användbar information. På Medarbetarportalen finns även informationshäften där vi samlat den vanligaste informationen som kan vara bra att ha till hands när man jobbar på Rudbecklaboratoriet, (kräver inloggning).

Intendenturen informerar

Hjärtstartare

Hjärtstartare (defibrillator) finns i huvudentrén mitt emot receptionsdisken. Entrén är öppen vardagar 06.30-15.30.

Prorektor Coco Norén på besök

Från vänster: Ulf Pettersson, Kenneth Nilsson, Bengt Westermark, Coco Norén, Helena Jernberg Wiklund, Peetra Magnusson, Annemarie Ljungberg och Johan Liljeros.
Foto: Mats Axelsson

Tisdagen den 5 april 2022 var prorektor Coco Norén på besök på Rudbecklaboratoriet för att titta på den världsberömde fotografen Lennart Nilssons tavelsamling.

Bildsamlingen var en gåva till det nybyggda Rudbecklaboratoriet och kom att bli världens största bildsamling av Lennart Nilssons verk.

Välkommen till Rudbecklaboratoriet för att se bildsamlingen och läsa mer om Lennart Nilssons samarbete med forskare vid laboratoriet. Dag Hammarskjölds väg 20, lokal Lennart Nilsson, entrévåningen.

Krisinformation

Med tanke på situationen i Ukraina har rektor Anders Hagfeldt via e-post skickat ut ett meddelande till alla anställda. Detta meddelande finns även att läsa på Medarbetarportalen

Om man känner oro inför det som händer i Ukraina finns det bra information att ta till sig via MSBs hemsida (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap). Även på sidan Krisinformation.se finns mycket information att läsa. Broschyren "Om krisen eller kriget kommer" innehåller också en hel del information.

Intendenturens beredskapsplan finns att läsa på Medarbetarportalen (kräver inloggning).

På Rudbecklaboratoriet finns det flera skyddsrum, 3 st i hus C11 och 3 st i hus C5. Alla finns i källarvåningen.
Karta som visar att Rudbecklab har skyddsrum på två platser.

Senast uppdaterad: 2022-11-25